Zone Wireless ve Zone Wireless Plus

Zone Wireless ve Zone Wireless Plus

Bu ürün ile ilgili demo ve satın alma talepleriniz için lütfen formu doldurunuz

    Kategoriler: ,

    Açıklama

    ÇALIŞMA ALANINIZA
    SEVİYE ATLATIN

    Kalabalık çalışma alanlarında iletişim kurmanıza, ortak çalışmalar yürütmenize ve konsantre olmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış Bluetooth® kulaklık Zone Wireless ile akustik ortamınızın kontrolünü elinize alın. Zone Wireless Plus, tek bir alıcı ile altı adede kadar Logitech Unifying™ kablosuz çevre birimiyle bağlanır.


    ODAKLANIN. ODAKLANMAYA DEVAM EDİN.

    Bu günlerde evden çalışırken konsantre olmak zor olabilir. İstenmeyen ortam sesini azaltan aktif gürültü önleme özellikli Zone Wireless kulaklık elinizdeki işe odaklanmanıza ve daha fazla iş yapmanıza yardımcı olabilir. Bunu, dikkat dağıtan gürültülü bir denizin ortasında akustik huzura açılan kişisel portalınız gibi düşünün. Aynı çalışma alanı, ancak kontrol ettiğiniz bir ses deneyimi.


    MÜZİK VE KONUŞMA İÇİN İDEAL

    Müzik dinlerken etkileyici sesin keyfini çıkarın. Logitech ses mühendisleri on yıllardır kulaklık sesi üzerinde ince ayarlar yapıyor. Zone Wireless ile müziğinizi dinlerken sonuçların inanılmaz netlikte olduğunu fark edeceksiniz. Telefon sohbetleri ve konferans görüşmeleri sırasında gürültüyü önleyen mikrofon daha net görüşmeler için sesinizi çevrenizdeki sesten yalıtırken yan ton denetimi ise sesinizin düzeyini tam olarak doğru düzeye ulaştırmanıza yardımcı olur.


    MİCROSOFT TEAMS SERTİFİKALI

    Tek dokunuşla Microsoft® Teams toplantısı başlatın ve Teams görüşmesini yanıtlayın. Cortana® ses özelliklerini etkinleştirmek için daha uzun dokunun. İşte bu kadar basit. Zone Wireless, Teams uygulamasını kullandığınız sohbet, toplantı, çağrı veya video konferans sırasında kusursuz ses deneyimi için Teams Sertifikalıdır. Zone Wireless’ın, Teams sürümü Skype® for Business uygulamasını da tamamen destekler. Açık ofislerde, evde ya da herhangi bir yerde etkin çalışmak için doğru ekipmanı edinin.


    BASİT DENETİMLER. KULLANIMI KOLAY.

    Zone Wireless sesi ayarlamak, müziği oynatmak ve duraklatmak , çağrıları başlatmak ve sonlandırmak için sezgisel ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Mikrofon kolu, çevrildiğinde sesi kapatma işlevine sahipken tuş denetimleri ise aygıtı açma, aktif gürültü önleme ve kablosuz Bluetooth eşleştirme özelliklerine kolay erişim sağlar. Zone Wireless, kablosuz Qi şarjı destekler ve yan ton geçişi ve ekolayzer ön ayarları gibi kulaklık işlevlerinin kolay kurulumu ve basit denetimini destekleyen bir yardımcı mobil uygulama içerir.


    TÜM GÜN KONFOR

    Zone Wireless her gün, gün boyu kullanım için tasarlanmıştır. Silikon pedli başlık hafiftir ve yüksek performanslı bir kulaklık takıyor olduğunuz unutabileceğiniz kadar konforlu şekilde doğru oranda sıkıştırma kuvveti sağlar. Kulaklarınızın ısınmaması için yumuşak suni deri kulaklık süngerleri yastıklı ve nefes alabilir özelliktedir. Zone Wireless taktığınız anda sesi engeller ve katlanabilir tasarımı kulaklığı çıkardığınızda onu saklamanızı kolay kılar.


    BİRDEN ÇOK AYGIT BAĞLAYIN

    Mobil çalışanlar için tasarlanmış olan Zone Wireless, bilgisayarınız, tabletiniz ve akıllı telefonunuza kablosuz olarak aynı anda bağlamanız ve istediğinizde bağlı aygıtlar arasında geçiş yapabilmeniz için çok yönlülük sağlar. 30 metrelik kablosuz kullanım mesafesi bağlı kalırken gezinmek için serbestlik sağlar. Telefon sohbetleri arasında geçiş, video konferans, müzik ve gün boyunca genel gürültü önleme; tümü aynı kulaklık ve mutlu eden akustik performansla.


    TEK UNİFYİNG VE SES ALICISI

    Zone Wireless Plus kulaklığı, aynı USB alıcı ile 6 adede kadar Logitech Unifying kablosuz ürünlerle kullanın. Bu tek alıcı, bilgisayarınızdaki USB-A bağlantı kapısına takılır ve de fare ve klavyelerden 10 metre uzağa ve kulaklıktan 30 metre uzağa kadar güvenilir bir bağlantı sağlar. Alıcıyı hiçbir zaman fişten çıkarmak zorunda kalmadığınızdan onu kaybetmez veya bulamayacağınız bir yere koymazsınız. Kulaklığınız, fareniz ve diğer çevre birimleri arasında seçim yapma zorunluluğuna son—artık hepsini aynı anda kullanabilirsiniz.


    LOGİ TUNE İLE TAM DENETİM

    Zone Wireless kulaklığınızı kolayca kurmak, denetlemek ve özelleştirmek için akıllı telefonunuzda Logi Tune mobil uygulamasını veya bilgisayarınızda Tune Desktop’ı açın. Şık sezgisel panoyu kullanarak, özgüvenle ses kapatmayı yönetin, şarj durumunu görüntüleyin, yan ton denetimlerini ayarlayın ve 5 bantta EQ ayarını yapın (ya da ön ayarlardan birini seçin). Mobil veya masaüstü uygulamadan yazılımın son sürümünü indirerek kulaklığınızı güncelleyin.

    *Bu uygulama sadece aşağıdaki dillerde kullanılabilir: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce.

    iOS İÇİN İNDİR
    ANDROID™ İÇİN İNDİR
    MAC İÇİN İNDİR
    WINDOWS®İÇİN İNDİR


    İŞ İÇİN HAZIR

    Çoğu işletim sistemi ve platformdaki yaygın kullanılan çağrı uygulamalarıyla uyumlu çalışır. Kurumsal sertifikalar arasında Microsoft Teams ve Skype for Business bulunur, Google Meet and Voice™ sertifikalıdır ve Zoom™ için entegre ses kapatma denetimiyle uyumludur. İş yerinde uyumluluğu ve kusursuz entegrasyonu sağlamak için ayrıca Jabber™, BlueJeans ve GoToMeeting™ gibi diğer popüler uygulamalarla çalışır.


    BOYUTLAR

    Kulaklık:

    Yükseklik x Genişlik x Derinlik:
    174,7 mm x 176,7 mm x 70,7 mm
    Ağırlık: .1808 kg

    Kulaklık süngeri boyutları:

    Yükseklik x Genişlik x Derinlik:
    70,7 mm x 70,7 mm x 16,4 mm

    Zone Wireless Alıcı

    Yükseklik x Genişlik x Derinlik:
    21,5 mm x 13,6 mm x 6 mm

    Zone Kablosuz USB-A Adaptörü

    Yükseklik x Genişlik x Derinlik:
    25,1 mm x 16,5 mm x 5,3 mm

    Adaptör yalnızca Logitech Zone Wireless Bluetooth Alıcı ile uyumludur.

    Zone Wireless Plus Alıcı:

    Yükseklik x Genişlik x Derinlik:
    35,5 mm x 16,2 mm x 5,3 mm

    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

    Uyumluluk

    Hemen hemen tüm platformlar ve işletim sistemlerinde yaygın arama uygulamalarıyla çalışır.

    USB-C, USB-A, Bluetooth ve iOS veya Android Bluetooth özellikli cihazlar üzerinden Windows, Mac veya Chrome ™ yüklü bilgisayarlarla çalışır.

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    Mikrofon

    Tür: Tüm yönlü çift MEMS mikrofon dizisi,

    Frekans yanıtı: -3dB’de 85~20 kHz (ECM mikrofon frekans yanıtı)

    Hoparlörler

    Frekans yanıtı (müzik modu): -10dB’de 30~13 kHz

    Frekans yanıtı (konuşma modu): TIA920 başına 100~8 kHz

    Pil

    Yerleşik pil (Lityum iyon)
    Pil ömrü (konuşma süresi): 14 saat (ANC açık), 15 saat (ANC kapalı)
    Pil ömrü (dinleme süresi): 14 saat (ANC açık), 16 saat (ANC kapalı)

    Şarj etme

    Qi Kablosuz şarj etkin2
    USB-A / USB-C3 şarj kablosu: 130 cm

    Kablosuz

    Bluetooth sürümü: 5.0

    Kablosuz kullanım mesafesi: 30 m’ye kadar (açık görüş alanı)

    PAKET İÇERİĞİ

    Kablosuz kulaklık
    USB-A alıcı
    USB-C adaptör Şarj kablosu
    Taşıma Çantası
    Kullanıcı belgeleri

    GARANTİ BİLGİLERİ

    2 Yıl Sınırlı Donanım Garantisi

    PARÇA NUMARASI

    Zone Kablosuz Plus

    PN: 981-000806

    MS Zone Wireless

    PN: 981-000854

    UC Zone Kablosuz

    PN: 981-000914

    İncelemeler

    Henüz inceleme yapılmadı.

    Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

    0
      0
      Sepet
      Sepetiniz Boş